Basisschool in Wijk en Aalburg ontruimd na brand in meterkast

Foto: Archief
11 april 2019, 17:38
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op basisschool De Hoeksteen in Wijk en Aalburg is donderdagmiddag brand ontstaan in een meterkast. De hele school werd daarom ontruimd.

De brand werd geblust, maar de lessen werden niet meer hervat. In een meterkast was een stop gaan smeulen. Hierbij kwam veel rook vrij, wat het brandalarm van de school activeerde. De brandweer was snel ter plaatse en kon uitbreiding van de brand voorkomen.

Alle 450 leerlingen moesten de school verlaten en werden opgevangen in de aula van het tegenover gelegen Willen van Oranje College. Daarna zijn de ouders ingelicht en konden zij hun kinderen komen halen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl