Steekincident aan de Nieuwstraat te Rijswijk

Foto: Gerrit de Joode
11 april 2019, 20:07
Verlopen

RIJSWIJK - Donderdagavond 11 april kreeg de politie omstreeks kwart voor zeven melding van een steekpartij aan de Nieuwstraat in Rijswijk. Hier bleek een man door een andere man te zijn neergestoken. De steekpartij vond plaats in het pand waar arbeidsmigranten zijn gevestigd.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter werd opgeroepen ter assistentie. De toestand van het slachtoffer is ‘zeer zorgwekkend’, aldus de politie. Om 22.30 uur bleek dat de man aanspreekbaar was. Hij heeft aangifte kunnen doen.

De politie laat weten dat er een verdachte is opgepakt. Het gaat om een man. Waarom de verdachte het slachtoffer neerstak, is niet bekend. Hij is vastgezet. De recherche is een onderzoek gestart. Ook vrijdag vond er nog forensisch onderzoek in en om de woning plaats.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl