Bouwkavels te koop in Altena

Foto: Pixabay
12 april 2019, 17:52
Verlopen

ALTENA - Heb je ideeën om een huis te gaan bouwen in Altena? Gemeente Altena heeft een overzicht gemaakt van bouwkavels waarvoor ingeschreven kan worden.

Het gaat om totaal 36 kavels in de kernen Drongelen, Dussen, Meeuwen, Andel, Hank, Veen en Wijk en Aalburg. Bij meerdere inschrijvingen voor één kavel zal er voor de kavels die zijn gelegen in de voormalige gemeente Woudrichem en Werkendam worden toegewezen middels de gemeentelijke wachtlijst. Voor de kavels die zijn gelegen in de voormalige gemeente Aalburg zal een loting plaatsvinden.

Inschrijven voor deze kavels is vrij; u hoeft geen sociale of economische binding te hebben met de gemeente Altena. De inschrijving voor deze kavels moet wel voor 1 mei binnen zijn. Kijk op www.gemeentealtena.nl voor de complete lijst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl