Ronde van Werkendam op 2e Paasdag

Foto: RTV Altena
12 april 2019, 23:47
Verlopen

WERKENDAM - Op maandag 22 april, 2e Paasdag, wordt de 63e ronde van Werkendam verreden. Het parcours is ongewijzigd. Populair om het strakke asfalt, fijne bochten en weinig klinkers.

De naam Werkendam zegt het al: het is de afdamming van het riviertje de Werken. Het had vroeger de bijnaam ‘vrouwenhemel’ omdat vele mannen als griendwerker de gehele week in de Biesbosch verbleven. Deze ronde is een zeer snelle ronde waar elke renner van geniet. Het parcours van de Wielerronde is 1900 meter lang en bestaat uit 90% asfalt en 10% klinkers.

Deelnemers zijn ingedeeld in de categorieën regiorecreanten, jeugdcategorieën, sportklasse en amateurs. De start- en finishstraat is de Sigmondstraat. Voor de complete route en deelnemer informatie kijk je op www.altenabiesboschronde.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl