34e Vrijbuiters-Paaswandeltocht op 2e Paasdag

Foto: Pixabay
13 april 2019, 07:35
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op maandag 22 april, 2e Paasdag, wordt de 34e Vrijbuiters-Paaswandeltocht georganiseerd vanuit Wijk en Aalburg.

Een Paastocht is natuurlijk ook een mooie wandeltocht met echte paaseieren en die krijgen alle deelnemers voor de start. De routes gaan deze keer richting Heusden, Elshout, Drunen en Doeveren. Men vaart over richting Drongelen, Eethen en Genderen om zo weer terug naar de startplaats Wijk en Aalburg. Een wandeltocht om echt zelf al wandelend mee te maken, want het is natuurlijk allemaal niet te omschrijven wat er allemaal te zien zal zijn.

De Familiewandeltocht van 7 en 10 kilometer afstand starten in Heusden. De deelnemers aan deze afstanden worden met busjes weggebracht naar Heusden om daar van start te gaan. Natuurlijk krijg je een routebeschrijving mee. Op alle afstanden zijn er de welbekende Vrijbuiter- rustplaatsen. Kijk voor meer informatie op www.wsvdevrijbuiters.wordpress.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl