Bijeenkomst van Alzheimer Café Altena in Woudrichem

Foto: Archief
13 april 2019, 07:26
Verlopen

WOUDRICHEM - Door dementie kunnen vaardigheden zoals geheugen, spraak, slikken, motoriek en lichaamsbeleving verminderen. Voor mensen met dementie is ondersteuning mogelijk bij deze problemen.

In het Alzheimer Café Altena van maandag 15 april zijn logopediste Cirsten Boone – van Gelder en psychomotorisch therapeut Kim van Dijk aanwezig voor informatie, praktische tips en advies. Natuurlijk is er de mogelijkheid om uw eigen ervaringen te delen en vragen voor te leggen.

Het Alzheimer Café Altena is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Uiteraard zijn ook hulpverleners en anderen belangstellenden van harte welkom. Het Alzheimer Café Altena is een initiatief van de gemeente Altena, Zorgplein Maaswaarden, De Riethorst Stromenland en Trema en het wordt ondersteund door Alzheimer Nederland. U bent elke derde maandag van de maand welkom in Zorglocatie De Lemmenskamp aan de Wethouder de Joodestraat 2 te Woudrichem. Het programma begint om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl