CFM/Transito in laatste wedstrijd niet goed uit de verf

Foto: Archief
13 april 2019, 07:21
Verlopen

ROOSENDAAL/WERKENDAM - CFM/Transito speelde vrijdagavond zijn laatste wedstrijd van het seizoen. In Roosendaal was Bristol Team de tegenstander. Voor de Werkendammers stond er niks meer op het spel, aangezien de vijfde plaats in de eindrangschikking al verzekerd was.

De Werkendammers begonnen erg slecht aan de wedstrijd, aangezien de bal er al na 20 seconden in lag voor de thuisploeg. CFM/Transito kwam daarna terug tot een 1-2 voorsprong, maar zag Bristol Team weer langszij komen, waardoor beide teams met een 4-2 ruststand gingen rusten. Ook in de tweede helft kwam het Werkendamse spel niet goed uit de verf. Ondanks een aantal treffers van CFM/Transito ging Bristol Team er met 7-6 terecht met de overwinning van door.

CFM/Transito komt volgend seizoen wederom uit in de Eerste Divisie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl