Twee maal goud voor Rick Sonnema

Foto: Leo Sonnema
15 april 2019, 18:18
Verlopen

Den Bosch - Afgelopen zaterdag stond in Den Bosch de strive and struggle open cup op het programma met als eerste onderdeel de gemixte poule heren en dames 16 plus.

Overtuigend wist Rick de voorrondes te winnen waardoor hij in de finale mocht aantreden. Na een mooie finale wist Sonnema de winst met 2-1 naar zich toe te trekken wat een mooie eerste plaats opleverde.

Daarna stond de poule 18+ heren op het programma. Een kleine poule waardoor Rick na een ronde winst al in de finale stond. In deze finale won Sonnema net als in de vorige finale met 2 tegen 1 wat wederom een eerste plaats opleverde. Het doel was om de laatste verbeterpunten te verwerken en wedstrijdritme te behouden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl