ZVDO sluit seizoen af met gelijkspel

Foto: Archief
15 april 2019, 19:30
Verlopen

ANDEL - ZVDO moest afgelopen zaterdag naar Helmond om tegen Lutra te spelen in de laatste wedstrijd van het seizoen. Er stond voor ZVDO niets meer op het spel. Ze waren veilig voor degradatie, echter als er gewonnen zou worden stegen de heren nog een plaatsje op de ranglijst.

Lutra, het team dat waarschijnlijk wel zal degraderen, begon scherp aan de wedstrijd. Iets feller dan ZVDO en dat was ook in de stand terug te zien. Door een aantal persoonlijke fouten aan de zijde van ZVDO en het alert reageren van Lutra kon de tegenstander een 4-1 voorsprong pakken.

De heren uit Andel raakten niet in paniek en herpakten zich in de tweede periode. Deze periode werd gewonnen door ZVDO met 3-0. Ook in de laatste periode kregen de heren van ZVDO veel man-meer situaties. De mannen uit Andel wisten ook nog een doelpunt te maken en daarmee werd de eindstand op 7-7 gezet. Dit was de 20e en laatste wedstrijd van dit seizoen. Nu tijd om een beetje gas terug te nemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl