Samen voor een bloeiend Altena

Foto: Corrie van Suijlekom
16 april 2019, 11:08
Verlopen

BABYLONIËNBROEK - De Agrarische Natuur Vereniging Altena-Biesbosch stelt zich al jaren ten doel waarde toe te voegen aan het agrarisch landschap.

Verdeeld over heel de gemeente Altena worden door boeren vele kilometers aan akkerranden en bloemenranden ingezaaid. Om samen met u een langer lint aan deze randen te realiseren stellen zij bloemen- en akkerrandenzaad beschikbaar. Bloemenzaad voor in uw tuin misschien of zelfs in plaats van tegels, zodat regenwater nog beter kan worden opgenomen. Akkerrandenzaad om het leefgebied van akkervogels samen met u verder te versterken.

Wilt u op deze manier bijdragen aan de biodiversiteit in Altena dan bent u op donderdag 25 april tussen 19.00 en 20.00 uur welkom op het erf van de familie Straver aan de Hillsestraat 2 te Babyloniënbroek waar het bloemen- en akkerrandenzaad wordt aangeboden. Voor deze actie geldt op is op.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl