Gedichten en muziek tijdens Bevrijdingspodium

Foto: Archief Marcel Vaandrager
18 april 2019, 18:01
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 7 mei wordt in Bistro Vrouwenhemel in Werkendam aan Sasdijk 2 een speciaal bevrijdingspodium georganiseerd. Van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom.

Na een oproep hebben dichters zich aangemeld om een gedicht te schrijven over het thema ‘Bevrijding’. Dit thema mocht breed worden geïnterpreteerd. De deelnemende dichters zullen aanwezig zijn om hun gedichten voor te dragen. Muziek is er van gitarist Albert Jansen en zangeres Nynke Klaske. Zij vormen samen al jaren Trunk Size Music. Ze komen wekelijks bij elkaar om muziek te maken en optredens voor te bereiden. Hun voorkeur gaat uit naar (Nederlandstalige) liederen die een verhaal vertellen, afgewisseld met up-tempo pop en swingende jazz.

Vanwege de afwijkende programmering is er op 7 mei geen open podium. Voor meer informatie en/of het volledige programma kunt u mailen naar info@marcelvaandrager.nl of kijken op www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door bistro Vrouwenhemel en de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl