Jongerencentrum De Pomp kleurt oranje

Foto: Pixabay
18 april 2019, 17:56
Verlopen

ALMKERK - Zaterdag 27 april, Koningsdag, kleurt jongerencentrum De Pomp in Almkerk oranje.

Men presenteert een gezellige avond in Hollandse stijl met o.a. ‘Ik hou van Holland’. Uiteraard wordt voor de bitterballen en tompoucen gezorgd. Vergeet de dresscode niet: oranje/rood wit, blauw. De entree is uiteraard gratis.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar contact@depomp.com of kijk op www.depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl