Schoten gelost in Woudrichem

Foto: Freeimages.com
20 april 2019, 10:01
Verlopen

WOUDRICHEM - Vrijdagavond omstreeks 20.00 uur zijn er schoten gelost nabij de Prins Willem van Oranjestraat in Woudrichem.

Diverse mensen zijn getuigen geweest van dit incident. Wat de aanleiding voor de schoten is geweest is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart. Volgens enkele getuigen ging het om een zeer echt lijkend paintball wapen. Diverse getuigen melden dat het gaat om twee mannen met een kort opgeschoren kapsel. Zij reden in een zwarte BMW 3-serie met afgeplakte kentekenplaten. Ook op andere plaatsen in de regio zijn de vermoedelijke daders gezien.

Wie meer informatie heeft kan contact opnemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl