‘Koningsreceptie’ op Fort Altena van de gemeente

Foto: Archief
22 april 2019, 22:49
Verlopen

WERKENDAM - Op vrijdag 26 april voor 13.00 uur worden aan enkele inwoners van de gemeente Altena de Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Dit vindt plaats bij de mensen thuis.

Vrijdagmiddag 26 april organiseert de gemeente Altena een ‘Koningsreceptie’ op Fort Altena aan de Tol 8 in Werkendam. Deze bijeenkomst is voor alle inwoners uit de gemeente Altena met een Koninklijke Onderscheiding. Tijdens deze bijeenkomst zullen de inwoners die ’s ochtends een Koninklijke Onderscheiding hebben ontvangen worden voorgesteld.

Vanaf 15.00 uur bent u welkom op Fort Altena en zal de opening worden gedaan door burgemeester Marcel Fränzel. Na een gezamenlijke toost op de verjaardag van Zijne Majesteit en het zingen van het Wilhelmus is er een informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Rond 17.00 uur zal de bijeenkomst afgelopen zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl