Informatieavond over ‘Mijn huis op maat’

Foto: Huis op Maat
8 mei 2019, 13:23
Verlopen

GIESSSEN - Op woensdag 5 juni organiseert de gemeente Altena in samenwerking met Trema een informatieavond over ‘Mijn huis op maat’. U krijgt dan van alles te horen over een leven lang veilig en comfortabel wonen.

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uw woning comfortabel en veilig te maken. Daarbij is er meer mogelijk dan u denkt: van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. En dat is nodig, omdat we steeds langer thuis blijven wonen in Nederland. Tijdens de informatieavond op 5 juni krijgt u een presentatie te zien over welke mogelijkheden u in uw woning heeft. 

Om een gratis advies op maat te geven, zijn er in de gemeente Altena vrijwillige woonadviseurs. U kunt hen vragen om langs te komen voor een huisbezoek. Samen loopt u door uw woning en krijgt u een persoonlijk woonadvies met daarin de verbeterpunten van uw woning. Het woonadvies geeft ook een indicatie van de kosten. U kunt daarna zelf aan de slag gaan of er een professional bij halen. Die keus is aan u. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 21. 00 uur in restaurant De Jager aan de Parallelweg 35 in Giessen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is niet nodig.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl