Ontmoetingscentrum de Hoofdzaak in Wijkestein

Foto: Archief
19 mei 2019, 09:54
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Woensdag 29 mei is er weer een bijeenkomst van het Ontmoetingscentrum de Hoofdzaak voor mensen met Dementie en Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten. De bijeenkomst is deze keer op woensdag i.v.m. Hemelvaartsdag.

De Hoofdzaak is een laagdrempelige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en als men activiteiten wil ondernemen. Ook naaste familieleden of andere geïnteresseerden zijn welkom. Voor mantelzorgers kan het fijn zijn met lotgenoten te praten, men maakt tenslotte hetzelfde proces door. Ook is er elke keer een deskundige aanwezig om gericht informatie aan te vragen of de eigen situatie te bespreken. Zonder aanmelding kan men binnenlopen en het is gratis.

De Hoofdzaak wordt georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, Thebe, Buurtzorg en Stichting Welzijn Pro Seniore en ondersteund door de gemeente Altena en is iedere laatste donderdag van de maand geopend van 15.00 tot 17.00 uur bij Zorgplein Maaswaarden, Locatie Wijkestein aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Tot slot is er ook altijd de mogelijkheid om, tegen betaling, gebruik te maken van een heerlijke maaltijd in restaurant de Waard.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl