Training ‘Moeders in balans’ door Karin Loeff

Foto: Karin Loeff
19 mei 2019, 10:04
Verlopen

WAARDHUIZEN - Zelfvertrouwen te koop als moeder? Ja, u leest het goed. Dat zou handig zijn en het kan.

In de maand juni gaat Karin Loeff van ‘Gelukkig (en) Gezond Koken’ voor de tweede keer van start met de training: ‘Moeders in balans’. Het zijn 4 avonden waarbij deelnemers even geen gedoe aan hun hoofd hebben. Geen gezeur maar lekker bezig zijn met jou en je zelfvertrouwen.

Waarom maak ik me druk om wat anderen van me vinden? Wie ben ik als vrouw? Je leert simpele oefeningen zodat je gewoon kunnen niezen en trampoline springen. Je krijgt tips om je kinderen beter te begrijpen, je gaat lekker en gezond eten en met veel leuke recepten naar huis. Als bonus wordt er een mooie foto van je gemaakt en krijg je deze later zodat je nooit vergeet dat je goud waard bent. Kijk voor meer informatie en aanmelden op http://gelukkiggezondkoken.nl/Jij-bent-goud-waard/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl