Merendeel van inwoners Hank blij met bloembakken

Foto: Archief
22 mei 2019, 14:49
Verlopen

HANK - Maandagavond werd in Hank een bijeenkomst voor inwoners gehouden over de geplaatste bloembakken en de verkeerssituatie in de Kerkstraat in Hank.

Het merendeel van de bewoners van de Kerkstraat in Hank bleek tijdens de bijeenkomst blij te zijn met de bloembakken die eind vorige maand zijn geplaatst. De bakken waren onmiddellijk onderwerp van gesprek. Tegenstanders van de bakken lieten zich tijdens de bijeenkomst nauwelijks zien. De bakken verdwijnen voorlopig niet.

Verantwoordelijk wethouder Van Oosten geeft aan dat over twee jaar de Kerkstraat op de schop gaat voor werkzaamheden aan de riolering. Vervolgens gaat de gemeente de straat anders inrichten en daar de bewoners bij betrekken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl