Jo enny Vosman uit Dussen wint verkiezing Miss Gay Holland 2019

Foto: Pixabay
27 mei 2019, 14:32
Verlopen

DUSSEN - Jo enny Vosman uit Dussen heeft de verkiezing Miss Gay Holland 2019 gewonnen, georganiseerd door Stichting Pink Promiss.

Pink Promiss maakte de uitslag zaterdag kort na middernacht bekend via de Facebookpagina. Jo enny verwierf de meeste stemmen van het publiek. De stichting heeft ten doel de homogemeenschap meer zichtbaar te maken en ontmoetingsplekken te creëren voor de gay, transgenders, interseksuelen, travestieten, queers en biseksuele mannen en vrouwen in Nederland.

Jo enny wil de verkiezingen gebruiken om haar verhaal bij een breder publiek voor het voetlicht te brengen en om mensen te helpen die worstelen met hun gevoelens en geaardheid. Bovendien zet ze in op meer tolerantie en begrip in Nederland.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl