Meerdere auto’s zondagmiddag op elkaar gebotst op A27

Foto: Archief
27 mei 2019, 14:29
Verlopen

NIEUWENDIJK - Zondagmiddag zijn meerdere auto's op elkaar gebotst op de A27 bij Nieuwendijk. De linkerrijstrook in de richting van Gorinchem was afgesloten. Door de afsluiting ontstond een flinke file en een vertraging van 45 minuten.

Het is nog niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Ook de oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Zaterdagochtend was het overigens ook al raak op de A27 toen rond 8.00 uur een slagboom van de Merwedebrug eruit werd gereden. Omstanders hebben de slagboom in de vangrail gelegd waarna het verkeer om 8.30 uur haar weg kon vervolgen. Een uur later monteerde Rijkswaterstaat een nieuwe slagboom. In beide richtingen van de A27 stonden daardoor flinke files die een groot deel van de ochtend aanhielden.

Het gehele weekend was het overigens al erg druk op de A27 in de richting van Gorinchem. Dit werd veroorzaakt door de afsluiting van de snelweg A16 in de richting van Rotterdam. De A27 was aangeduid als omleidingsroute.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl