Drakenbootraces in Almkerk op 15 juni

Foto: Radio A-FM
30 mei 2019, 15:34
Verlopen

ALMKERK - De teams zijn in voorbereiding en er wordt fanatiek getraind. De derde editie van de Drakenbootraces in Almkerk staat op 15 juni op de agenda.

De drakenboten teams gaan strijden om de titel en natuurlijk ook om de eeuwige roem. De teams die vorig jaar geëindigd zijn bij de top 4 zijn verzekerd van deelname. Dit zijn ‘The girl with the dragon tattoo’, ‘De 2 verloren generaties’, ‘The Alm dragons’ en ‘De bokkeroeiers’. Ook naast de races op het water zijn er tal van activiteiten. De kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen of op de stormbaan. Op het terrein zijn de hele dag lokale specialiteiten verkrijgbaar zoals poontjes, BBQ-producten en foodtrucks.

De entree voor deze dag is gratis en het terrein opent om 09.30 uur. Je bent van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen aan het kanaal aan de Poortweg in Almkerk. Blijf op de hoogte via de Facebook pagina ‘Drakenbootraces Almkerk’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl