Rijbewijskeuringen in Werkendam

Foto: Pixabay
30 mei 2019, 10:08
Verlopen

WERKENDAM - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 14 juni, 1 juli en 15 juli in Dorpshuis Vlechtwerk aan de  H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch via 088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,00. Houd hierbij zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 5 maanden voor deze datum.

Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt. Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl