Zomermarkt op Fort Bakkerskil

Foto: Facebook Fort Bakkerskil
30 mei 2019, 15:17
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op woensdagavond 24 juli houden Fort Bakkerskil en Eetcafé Marie een zomermarkt op het fort, waar vandaag de dag een Bed and Breakfast huisvest.

Sinds Fort Bakkerskil gerestaureerd en gemoderniseerd is, ervaar je het als prachtige historische plaats in Nieuwendijk. Rond dit Rijksmonument zullen op 24 juli marktkramen staan waar standhouders kun artikelen uitstallen. Kom gezellig struinen op deze zomermarkt en ervaar de sfeer van het prachtige fort.

De zomermarkt wordt gehouden van 18.30 tot 21.30 uur. Wees welkom aan de Kildijk 143 in Nieuwendijk. Voor meer informatie bezoek je de Facebook event pagina onder de pagina van ‘Bed and Breakfast Fort Bakkerskil‘.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl