Feestelijke heropening De Jager te Giessen

Foto: Janine en Nicolette
4 juni 2019, 12:13
Verlopen

GIESSEN - Op zaterdag 15 juni zal De Jager in Giessen feestelijk worden heropend. Het is een plek geworden waar ruimte is voor iedereen en heeft daarmee een belangrijke maatschappelijke functie in de gemeente Altena gekregen.

Ruim 9 maanden is er hard gewerkt door vele vrijwilligers en diverse lokale bedrijven aan een totale metamorfose van De Jager. De exploitatie werd destijds overgenomen door Stichting Trema Welzijn. De Jager is een unieke locatie geworden waar sport en maatschappelijke activiteiten op bijzondere wijze samen komen. Om 11.30 uur zal wethouder Jorritsma de openingshandeling verrichten.

Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom om aan te schuiven voor een feestelijke lunch. Tijdens deze lunch zal ‘52C’ uit Hardinxveld zorgen voor muzikale opluistering. Vanaf 14.00 uur is er een uitgebreide ‘Doe-markt’ waar de diverse sportverenigingen en activiteiten van de HartenBrigade zich presenteren. Ondertussen serveert Reem van RM Kitchen diverse Syrische hapjes. Om 16.00 verzorgt de HartenBrigade een heerlijke maaltijd met het inmiddels niet meer weg te denken ‘Pan met Passie’. Ook kunt u zich laten informeren over het nieuwe project; ‘Het Groene Hart’.

Janine Kant (beheerder) en Nicolette van Andel (HartenBrigade) zijn trots op het resultaat en zitten nog vol met ideeën. Het duo is blij en dankbaar dat het avontuur wat ze samen begonnen precies 9 maanden geleden vorm heeft gekregen. “Ongelooflijk bijzonder hoeveel buurtgenoten, bedrijven, vrijwilligers, klussers, organisaties, collega’s en medewerkers van de gemeente hebben klaar gestaan en hebben geloofd in de plannen”, aldus het tweetal.

U bent van harte welkom in Sportcomplex de Jager om het feest mee te vieren. Aanmelden voor de ‘Aanschuiflunch’ en ‘Pan met Passie’ kan via info@hartenbrigade.nl. Voor de overige activiteiten is aanmelden niet nodig.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl