Mogelijk valse meldingen over pand aan de Nieuwstraat in Rijswijk

Foto: Archief
9 juni 2019, 13:40
Verlopen

RIJSWIJK - De eigenaren van het veelbesproken pand aan de Nieuwstraat in Rijswijk stellen nu dat de boze buurtbewoners die alarm slaan om overlast door arbeidsmigranten in Rijswijk, eigenlijk bestaan uit twee of drie personen die regelmatig valse meldingen doen.

In een brief naar burgemeester Marcel Fränzel, de wethouders en raadsleden van de gemeente Altena stellen zij dat geen sprake is van meerdere vechtpartijen en intimiderend gedrag naar buurtbewoners. Ze reageren daarmee op de brandbrief die buurtbewoners vorige maand stuurden aan het gemeentebestuur. Daarin schrijven ze dat ze zich ronduit onveilig voelen en voortdurend op hun hoede moeten zijn.

Een steekpartij op 11 april tussen bewoners was een ‘triest dieptepunt’. De eigenaren van het pand schrijven de steekpartij te betreuren. Afgezien van de steekpartij zijn er volgens de eigenaren nooit meldingen van geweld geweest. De kwestie wordt dinsdag tijdens de Altenatafels besproken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl