Lunchroom ‘je KANS’ in Veen zoekt KANS-maatjes

Foto: Pixabay
16 juni 2019, 14:35
Verlopen

VEEN - Na de zomer opent in Veen een bijzondere lunchroom. Lunchroom ‘je KANS’ wordt een lunchroom met speciale mensen die er van dromen deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

De bouw van de lunchroom in het hart van Veen, naast de supermarkt, is al in volle gang. De lunchroom gaat met mensen met een beperking aan de slag. In de week van 1 juli start men de ‘KANS-maatjes’ week. In die week gaan de initiatiefnemers op zoek naar ondernemers die de lunchroom willen ondersteunen op welke manier dan ook!

Ben jij die ondernemer en wil je ook een ‘KANS-maatje worden? Wil je de speciale mensen van de lunchroom helpen om hun droom te verwezenlijken? Kijk op de website www.jekans.nl voor hoe je met je KANS in contact komt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl