Speciale circusvoorstelling voor ouderen en gehandicapten

Foto: Circus Sijm
17 juni 2019, 15:52
Verlopen

ALMKERK - De Stichting Vrienden Stromenland organiseert op zaterdag 22 juni een circusvoorstelling voor ouderen en gehandicapten.

De bewoners van de verzorgingsinstellingen in de regio zijn hiervoor uitgenodigd. De circustent wordt geplaatst op het parkeerterrein achter het Sport- en Zalencentrum ’t Verlaat in Almkerk. De voorstellingen zijn om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Dit circus is specifiek bedoeld voor bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen. Zij krijgen de mogelijkheid om te gaan genieten van een feestelijke circusvoorstelling op locatie. Het programma dat aangeboden wordt is een bijzondere mix van circus, theater en muziek.

Natuurlijk is de circustent rolstoel vriendelijk en is de voorstelling speciaal gemaakt voor senioren en gehandicapten. Het doel is om deze mensen de sfeer van het circus opnieuw te laten beleven. Voor de bewoners van genoemde verzorgingsinstellingen is de toegang gratis. Voor familieleden en andere belangstellenden wordt een entreeprijs gevraagd van 5 euro. Aanmelden kan via de receptie van Altenahove op het telefoonnummer 0183-662700.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl