Gratis concert in de kasteeltuin in Dussen

Foto: Archief
18 juni 2019, 16:39
Verlopen

DUSSEN - Zondag 30 juni geven vanaf 14.00 uur fanfare Wilhelmina uit Dussen en muziekvereniging St. Caecilia uit Hank een concert in de tuin van kasteel Dussen.

Mooie tradities zijn er om in stand te houden. Het kasteelconcert aan het einde van het culturele seizoen van Stichting Vrienden Kasteel Dussen is er zo één. En elk jaar zijn er weer meer bezoekers, die de ongedwongen, gezellige sfeer van dit kasteeltuinconcert weten te waarderen. De dirigenten Kobus Verhey en Waldo van Wijk hebben een mooi programma samengesteld. Het opleidingsorkest van St. Ceacilia begint, dan komen de twee afzonderlijke muziekgezelschappen aan bod en gezamenlijk sluiten ze de muzikale middag af.

Neem je picknickkleedje of klapstoeltje mee en kom, onder het genot van een drankje, luisteren naar deze twee muziekgezelschappen uit Hank en Dussen. Iedereen is van harte welkom. Het concert is gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl