Open dag gemeente Altena meer dan geslaagd

Foto: Rik Verhagen
22 juni 2019, 15:05
Verlopen

ALMKERK - De open dag van de gemeente Altena werd zaterdag door ruim 600 inwoners bezocht. De gemeente opende haar deuren om de inwoners het gebouw in Almkerk te laten zien en alles te kunnen vertellen over hoe het gemeentelijk orgaan werkt.

Burgemeester Marcel Fränzel schudde bij binnenkomst, samen met gemeentesecretaris Annette van der Werf, de handen van de gasten. Er was een gezellig terras voor het gemeentehuis, ondernemers met de naam ‘Altena’ in hun bedrijfsnaam waren persoonlijk uitgenodigd en bezoekers konden een kijkje nemen in de raadszaal en op de twee verdiepingen. Daar werd open en transparant alles verteld over onderwerpen als openbare verlichting en bouwprojecten, maar ook over de jongerenraad en de bibliotheek.

Bij het verlaten van de open dag deelde de gemeente bedrukte herbruikbare tassen uit en er kon een stuk fruit meegenomen worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl