Primeur voor Gein op ’t Plein 2019

Foto: Gein op het Plein
24 juni 2019, 19:00
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op vrijdag 5 juli, om 15.30 uur, wordt het leukste buurtfestival van Nieuwendijk geopend.

Ook dit jaar heeft de organisatie, met dank aan de vele sponsoren, haar uiterste best gedaan om voor iedereen een spetterend programma neer te zetten. Met natuurlijk de grote primeur, De Fik Erin. Het blijft fantastisch voor de oudere inwoners van het dorp. Een rondrit met de Hank-O-Motief door ons mooie Altena. Dit jaar stappen zij om 13.30 uur op bij de Van der Stelt straat of het Jan Biesheuveldijkhuis. Er is een tussenstop bij de Klompenmaker in Dussen en bij terugkomst op het plein, rond 16.00 uur staat er nog een heerlijk glaasje klaar. Opgeven kan door te bellen naar 06-12675384.

De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Zo kunnen ze zichzelf uitleven op de springkussens en rodeostier of spelen in een berg zand. Er is dit jaar een echte kinderboerderij, maar een potje voetballen kan natuurlijk ook. Er kan geknutseld worden of wil je liever glittertattoo van een draak? Ook de brandweer is, bij geen calamiteiten, weer van de partij. Voor een lekker ijsje kun je terecht bij Pinokkio. Wil je lekker een hapje blijven eten? Bij Foodtrucks kun je terecht voor een heerlijke pizzapunt, broodjes hamburger of knakworst.

DJ Robin draait de plaatjes aan elkaar en zorgt voor een knallende afsluiter, ook zanger Dennis van der Stelt staat op het podium. De Raamsdonkveerse band De Fik Erin staat vanaf 20.00 uur op het podium. De herkenbare tunes van De Fik Erin worden al 12,5 jaar met drift in je oor geflambeerd. Regelmatig afgewisseld met de meest bekende liedjes van alle tijden waardoor je werkelijk elke klank mee wil schreeuwen. Kortom: een buurtfestival voor en door iedereen! Kijk voor meer informatie op www.geinoptplein.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl