Hitte zorgt voor maatregelen tijdens de SamenLoop voor Hoop

Foto: Altena TV
25 juni 2019, 15:09
Verlopen

GIESSEN/RIJSWIJK - Op het evenemententerrein naast Sportcomplex de Jager is de organisatie druk bezig met de opbouw voor de SamenLoop voor Hoop.

Het was nog even onzeker of men kon starten met de opbouw in verband met de hoge temperaturen. Maandagavond kwam de organisatie bijeen waarbij het lastige vraagstuk op tafel lag of de SamenLoop voor Hoop ingekort of zelfs afgelast moest worden. Na veelvuldige afstemming met o.a. de gemeente, GHOR, KWF en andere partijen is besloten dat het evenement gewoon door kan gaan.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni verwacht het KNMI nog steeds temperaturen van 25 graden of hoger. De organisatie zorgt voor extra schaduwplekken en watertappunten. De rest van de week blijft men in goed overleg of er wellicht nog meer maatregelen genomen moeten worden. Er worden ruim 5.000 deelnemers en bezoekers verwacht tijdens de Samenloop voor Hoop. Altena TV en Radio A-FM zullen live op locatie verslag doen van het evenement.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl