Waterschap Rivierenland op zoek naar een nieuwe jeugdbestuurder

Foto: Archief
26 juni 2019, 21:13
Verlopen

REGIO - Ben jij tussen de 14 en 17 jaar en woon je in het rivierengebied? Wil je de waterwereld ontdekken en ben je enthousiast, sociaal, leergierig en kun je wel een uitdaging gebruiken? Dan is Waterschap Rivierenland op zoek naar jou.

De huidige jeugdbestuurder Rogier Visser gaat na ruim 2 jaar het Jeugdwaterschap verlaten. Als jeugdbestuurder ben je ambassadeur van Waterschap Rivierenland. Je wordt betrokken bij de activiteiten die worden georganiseerd voor jongeren en je geeft advies over het bereiken en betrekken van jongeren bij de werkzaamheden van het waterschap. Je kunt bijvoorbeeld het werk van het waterschap uitleggen op je eigen school of andere scholen. Ook vertegenwoordig je waterschap Rivierenland bij open dagen, openingen en andere evenementen.

Als jeugdbestuurder van Waterschap Rivierenland neem je deel aan ongeveer 8 bijeenkomsten per jaar van Nationaal Jeugdwaterschap. Tijdens deze dagen gaan jullie met elkaar op stap om het waterschap te promoten, je (water-)kennis te vergroten en ervaringen met andere jeugdwaterschappers te delen. Voor je activiteiten als jeugdbestuurder krijg je een jaarlijkse vergoeding en doe je enorm veel ervaring op. Enthousiast geworden? Solliciteer door een mail te sturen naar a.van.hoek@wsrl.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl