Samenloop voor Hoop zonnig van start gegaan

Foto: Kevin Joosten
28 juni 2019, 21:28
Verlopen

GIESSEN/RIJSWIJK - Vrijdagmiddag om 17.00 uur is de tweede editie van de Samenloop voor Hoop van start gegaan. Met een temperatuur van ruim 25 graden was het begin vooral zonnig en gemoedelijk te noemen.

Eerder op de middag verzamelden de ruim 50 teams zich op het grasveld naast Sportcomplex De Jager in Giessen. Ieder team heeft een eigen tent ingericht van waaruit allerlei artikelen worden verkocht. Alles om de opbrengst van deze editie van de Samenloop voor Hoop zo hoog mogelijk te laten worden. Teamcaptains, de ‘bazen’ van ieder team, worden steeds goed bijgepraat over lopende zaken.

Na een openingswoord van voorzitter Kees Noorloos en burgemeester Marcel Fränzel gingen de ruim 1200 deelnemers van start. Ieder rondje is ongeveer 800 meter lang en voert de lopers dwars over het grasveld en het omliggende fietspad. Vele koren, DJ’s en artiesten zorgen de hele tijd voor muziek en gezelligheid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl