Nacht van de Vleermuis op Fort Giessen

Foto: freeimages.com
30 juni 2019, 09:29
Verlopen

GIESSEN - Op vrijdag 23 augustus wordt jaarlijks de Europese Nacht van de Vleermuis georganiseerd. Door heel Nederland zijn er activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Natuurbeschermingsvereniging Altenatuur doet ook mee. Deskundige vrijwilligers starten met een presentatie over de meest voorkomende vleermuizen in Fort Giessen. De avond start met een bezoek aan de winterverblijfplaats in het Fort. Daar krijgt u ook uitleg over de functie van het fort in het verleden. Dan komt er een presentatie over vleermuizen waarin naast algemene informatie ook de resultaten van de vleermuizeninventarisaties in onze streek worden toegelicht. Na de presentatie wordt er, als het goed donker is, een rondje om het Fort gemaakt met een batdetector om te ‘luisteren’ welke soorten er vliegen.

De inloop is vanaf 19.30 uur, de start om 19.45 uur. U bent samen met de kinderen van harte welkom in Fort Giessen aan de Giessensesteeg 2 te Giessen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl