Sterkste Man van Altena 31 augustus in Andel

Foto: Altena TV
1 juli 2019, 10:40
Verlopen

ANDEL - Wie denk jij wie de sterkste man van Altena is? Op zaterdag 31 augustus wordt die vraag in Andel op het dorpsplein beantwoord tijdens de Sterkste Man van Altena 2019.

Na het succes van eerdere jaren organiseert Beeksports opnieuw de Sterkste Man van Altena. Dit jaar vindt dit evenement plaats op zaterdag in plaats van op vrijdag. Er staan 6 onderdelen op het programma zoals het ‘Wheel of Pain’ en de ‘Farmer Walk’. Max Vervoorn pakte vorig jaar de titel. Ben jij benieuwd wie dit jaar de eerste plaats pakt?

De inschrijving om mee te doen is al gesloten. Schijf 31 augustus in je agenda om de mannen aan te komen moedigen. Iedereen is van harte welkom om het spektakel in Andel te komen bekijken. Voor meer informatie volg je de Facebook pagina via www.facebook.com/SterksteManvanAltena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl