Radio en TV dankbaar aanwezig tijdens Samenloop voor Hoop

Foto: Altena TV
3 juli 2019, 18:30
Verlopen

GIESSEN/RIJSWIJK - Op 28 en 29 juni vond de 2e editie van de Samenloop voor Hoop Altena plaats in Rijswijk. Alle uitzendingen en reportages zijn reeds terug te luisteren en te zien.

Radio A-FM en Altena TV mochten erbij zijn om live verslag te doen en reportages te maken. Voor ons als lokale omroep met haar vrijwilligers hebben we dit op een bijzondere wijze mee mogen maken. Vele uren live radio, televisie, reportages en verslag via social media hebben ook ons geraakt. Waardering namens onze omroep voor de deelnemers, organisatie, vrijwilligers en een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de strijd tegen kanker. Met een dankbaar gevoel hebben wij verslag mogen doen van de Samenloop voor Hoop.

Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om de gemaakte radio- en televisie-uitzendingen terug te luisteren en te bekijken. De radio-uitzendingen zijn terug te luisteren via ‘uitzending gemist’ op onze website www.radioafm.nl. De live televisie-uitzendingen en overige reportages zijn te bekijken via www.altenatv.nl. Veel dank voor de prettige samenwerking met de organisatie en aan een ieder die zijn medewerking heeft gegeven middels interviews en bijdragen aan onze uitzendingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl