Succesvolle actieweek in Altena tegen drugs krijgt gemeentelijk vervolg

Foto: Archief
3 juli 2019, 17:12
Verlopen

ALTENA - De politie heeft eind mei 2019 in de gemeente Altena een actieweek tegen drugs gehouden. Op meerdere plekken in Altena heeft de politie grote voorraden drugs gevonden en in beslag genomen.

De actieweek is mede succesvol geweest dankzij inwoners van Altena die verdachte situaties hebben doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). De gemeente dankt de inwoners die op die manier bijdragen aan een veilige en leefbare gemeente. De gemeente Altena heeft een duidelijk beleid als het gaat om drugs: een handelsvoorraad drugs in huis of bedrijf? Dan gaat het pand voor een bepaalde tijd dicht.

Dat gebeurt om de overlast voor de buurt te verminderen en ongewenste bewegingen rond een drugspand te stoppen. Naar aanleiding van de actieweek van de politie worden meerdere panden in de gemeente Altena voor 3 of 6 maanden gesloten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl