Buurtbemiddeling Altena helpt bij conflicten tussen buren

Foto: Archief
4 juli 2019, 06:08
Verlopen

ALTENA - Heeft u een conflict met uw buren? Bijvoorbeeld over de tuin of de erfafscheiding? Of ervaart u overlast, bijvoorbeeld door geluid? Dan kunt u in de gemeente Altena kosteloos en vrijblijvend gebruik maken van Buurtbemiddeling.

Sinds juli 2019 heeft Buurtbemiddeling Altena het officiële Plus-certificaat van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Dat wil zeggen dat aan alle kwaliteitscriteria wordt voldaan en dat de methode van Buurtbemiddeling op juiste wijze wordt toegepast. Buurtbemiddeling wordt uitgevoerd door Surplus, in opdracht van de gemeente Altena, woningcorporaties Land van Altena, Meander en Woonlinie. Er is een nauwe samenwerking met de politie.

Buurtbemiddeling Altena werkt met een team van goed getrainde en ervaren vrijwilligers. Zij richten zich op het herstellen van de communicatie tussen de beide buren. De bemiddelaars blijven neutraal en kiezen geen partij. Ze zijn er voor beide buren en proberen samen toe te werken naar een oplossing die voor alle betrokkenen werkt.

Bent u een enthousiaste en betrokken inwoner van Altena en wilt u een positieve bijdrage leveren aan een prettigere leefomgeving? Kijk dan op www.surpluswelzijn.nl voor meer informatie en contactgegevens. Buurtbemiddeling Altena is makkelijk te bereiken via 0162 74 86 00 of bbaltena@surplus.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl