College wil drie ton vrijmaken voor onderzoek naar uitbreiding gemeentehuis

Foto: Archief
6 juli 2019, 07:04
Verlopen

ALTENA - Het college van de gemeente Altena wil in de Kadernota 2020 drie ton vrijmaken om onderzoek te doen naar uitbreiding van het gemeentehuis in Almkerk.

Uit het debat en de diverse moties en het amendement tijdens de behandeling van de kadernota afgelopen dinsdag blijkt dat de fracties de problemen rondom de huisvesting wel zien, maar niet iedere partij vindt het direct nodig om de locatie in Almkerk uit te breiden. Diverse partijen roepen wethouder Peter van de Ven op om ook te kijken naar de potentie van de wijklocaties.

Wethouder Van der Ven vindt het onderzoek naar uitbreiding van de huisvesting echter een serieuze zaak. “Er moet een gefundeerd verhaal neergelegd worden en dat mag ook wel wat geld kosten”, aldus van der Ven. De wethouder krijgt van de raad tot 1 november de tijd om een en ander te zoeken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl