Kombord Wijk en Aalburg en Giessen vergeten

Foto: Altena TV
8 juli 2019, 18:38
Verlopen

WIJK EN AALBURG/GIESSEN - Aan de Aalburgsestraat in Wijk en Aalburg is de gemeente Altena vergeten een kombord te vervangen.

Alleen het oude portaal van het bord uit de gemeente Aalburg staat er nog. In april is de aannemer gestart met het plaatsen van de nieuwe portalen inclusief kombord. In mei zijn deze werkzaamheden afgerond, maar in de Aalburgsestraat is men er toch een vergeten. Het waren maar liefst 198 stuks, allemaal uitgevoerd met plaatsnaam, dialect naam en de tekst: ‘gemeente Altena’, welke voor begin mei geplaatst zijn. Ook op de grens van Giessen-Rijswijk in het Jagerspad was ook een dergelijk bord vergeten. Deze is drie weken geleden alsnog geplaatst.

Oorzaak: ‘Vergeten op te nemen bij het schouwen’. Een woordvoerder van de gemeente Altena heeft laten weten dat het kombord inmiddels besteld is en zo snel mogelijk geplaatst wordt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl