Clubkampioenschap op golfpark Almkreek

Foto: Golfpark Almkreek
9 juli 2019, 09:53
Verlopen

ALMKERK - In het weekend van 6 en 7 juli werden op de golfbaan van Sportpark Almkreek de Strokeplay Clubkampioenschappen 2019 gespeeld. Winnaars na deze spannende dagen werden Anoeska Hagenstein én Robbert van Dijken.

Strokeplay is de meest originele vorm van golf: het aantal slagen, inclusief strafslagen, wordt geteld die een golfer nodig heeft om een wedstrijd te spelen. Hoe minder slagen, hoe beter. De winnaar is de golfer met de minste slagen aan het eind van de wedstrijd.

Het Strokeplay Clubkampioenschap wordt 1 keer per jaar gespeeld. De 1e ronde loop je redelijk ontspannen en ben je met je eigen spel bezig. Wanneer je voor de 2e keer met de beste spelers van dat moment de baan in gaat verandert er veel. Om dan je eigen spel te blijven spelen en je niet laat verleiden tot vreemde acties, omdat je medespelers 3 slagen minder nodig hebben vergt vooral mentaal het een en ander van je.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl