Buitenconcert Kunst Na Strijd in de Postweide

Foto: Archief
11 juli 2019, 15:19
Verlopen

WOUDRICHEM - De Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd kijkt opnieuw terug op een geslaagd muzikaal jaar en kan voldaan de zomervakantie in. Om het publiek nog een keer te laten genieten van haar muziek zal er een concert zijn op dinsdagavond 16 juli in Woudrichem.

Bij mooi weer speelt KNS in de Postweide in Woudrichem. Ze doen dit op de kruising van de Kastanjelaan, bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar ’t Rondeel. Om 19.00 uur start het Opleidingsorkest onder leiding van Olaf Baeke. Daarna is het de beurt aan het Harmonieorkest.

Er wacht u een gevarieerd en vlot programma. Uiteraard zullen er bekende klanken zijn van popmuziek en Hollandse liedjes, maar ook een Spaanse Paso Doble staat geprogrammeerd. Iedereen is van harte welkom in de Postweide in Woudrichem. De toegang is uiteraard gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl