Plekken van plezier tijdens Open Monumentendag 2019

Foto: Erfgoed Altena
14 juli 2019, 18:17
Verlopen

ALTENA - In het weekend van 14 en 15 september is het weer Open Monumentendag. Het thema van 2019 is Plekken van plezier.

Naar welke monumentale plekken gingen en gaan mensen voor hun plezier? Of dat nu het theater, de dierentuin, het museum, een park, een sportclub of een café is, het barst in ons land van de monumenten van ontspanning, vermaak en vrije tijd. Binnen de monumenten wordt onderscheid gemaakt in vijf categorieën: museale kunsten, podiumkunsten, sport en spel, horeca en recreatie. De amusementswaarde van monumenten staat dit jaar centraal.

De organisatie van dit culturele evenement is in Altena in handen van Erfgoed Altena onder de naam Comité Altena. Het volledige programma moet nog vorm krijgen, maar een onderdeel van het programma is een (foto) expositie. Ook zal Fort Giessen geopend zijn. Kijk op de website www.openmonumentendag.nl/comite/altena/ of www.erfgoedaltena.nl voor het complete programma.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl