Gezellig afsluitingsconcert Andels Fanfare Corps

Foto: AFC
16 juli 2019, 11:05
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag heeft het Andels Fanfare Corps een leuk afsluitingsconcert gegeven in Andel.

Bij dit concert waren ook kinderen van de basisschool aanwezig om te laten horen wat ze de afgelopen weken hebben geleerd van de lessen van Nathalie op de basisschool. Daarnaast was dit concert het laatste concert wat Anno Appelo gedirigeerd heeft bij AFC. Enorme dank voor zijn tijd en inzet de afgelopen 1,5 jaar. Na dit concert hebben de leden nog een gezellige BBQ gehouden om de zomervakantie in te luiden.

Men gaat nu zomervakantie houden en hoopt u na de vakantie weer te zien bij een van de activiteiten of concerten. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Sluit u na de vakantie aan bij het AFC en kijk voor meer informatie over de vereniging op www.andelsfanfarecorps.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl