Inschrijving roeiwedstrijden 14e Visserijdagen geopend

Foto: Facebook Welkom in Vesting Woerkum
19 juli 2019, 12:17
Verlopen

WOUDRICHEM - Tijdens de 14e Visserijdagen worden er roeiwedstrijden op de Maas georganiseerd. De wedstrijden vinden plaats van 27 t/m 30 augustus 2019. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Dames- en herenteams met minimaal 5 deelnemers kunnen zich nu gratis inschrijven. Ook jeugdteams met deelnemers van 13 t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven. De jeugdcategorie gaat door bij voldoende inschrijvingen. De exacte tijden worden van te voren bekend gemaakt en op vrijdag 30 augustus is natuurlijk de finale.

Inschrijven kan door een inschrijfformulier te halen en volledig ingevuld terug te brengen bij IJs en Spijssalon Baks in Woudrichem. Eerder melding maken van een team kan ook via het e-mailadres info@ijssalonbaks.nl. Wees er snel bij want vol is vol. Blijf op de hoogte via www.facebook.com/welkominvestingwoerkum/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl