Levend stratego in zwembad Bijtelskil

Foto: Zwembad Bijtelskil
19 juli 2019, 12:01
Verlopen

SLEEUWIJK - Op woensdagmiddag 24 juli wordt er levend stratego gespeeld op het grote ligveld van zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk.

Dit spel is een afgeleide van het bekende bordspel. In levend stratego moeten de deelnemers in een voorafgesproken gebied de vlag van de tegenpartij zoeken. Tijdens deze zoektocht kunnen de deelnemer elkaar aftikken. Het is jagen op anderen, de vlag verdedigen, sluipen en tactisch denken en samenwerken. 

Het spel begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Het is gratis voor kinderen met een zwemabonnement. Mocht het slecht weer zijn, dan kan het afgelast worden. Volg daarom de Facebook pagina via www.facebook.com/zwembadbijtelskilsleeuwijk/.

Update 23 juli: door de hoge temperaturen is deze activiteit afgelast!

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl