Regionale Rollator Race Altena op 4 september

Foto: Altena TV
20 juli 2019, 15:56
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Na een succesvolle eerste editie vorig jaar komen de ouderen dit jaar opnieuw aan de start voor de Regionale Rollator Race Altena. Op 4 september leggen de deelnemers 400 meter af in Wijk en Aalburg.

De rollator race is bedoeld voor iedereen die is aangewezen op het lopen met een rollator. Dit jaar wordt de race gehouden bij Zorgplein Maaswaarden op de locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. Wie verslaat de winnaars van vorig jaar? Dat waren mevrouw de Visser en meneer Govers. De dag wordt gestart met een sponsorloop van leerlingen van de basisscholen. Er staan diverse stands met informatie, er zijn versnaperingen en gezellige muziek.

Wilt u mee doen? Inschrijven kan tot 28 augustus. Wilt u komen kijken en aanmoedigen? Op 4 september tussen 10.30 en 16.00 uur bent u van harte welkom. Neem contact op met Ton Damen via tonydamen@live.nl voor informatie en opgeven.

Bekijk hier een terugblik op de eerste editie in 2018:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl