Zorgplein Maaswaarden zoekt huiskamervrijwilligers

Foto: Archief
24 juli 2019, 16:43
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg, is een huiskamer voor bewoners van het verzorgingshuis.

Elkaar ontmoeten, een praatje maken, de krant lezen, een spelletje doen, de maaltijd gebruiken zijn dingen die daar plaatsvinden. Kortom, een gezellige plek om samen te komen. Zorgplein Maaswaarden is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om dagelijks tussen 9.30 en 11.30 uur en 19.00 en 21.00 uur in deze huiskamer aanwezig te willen zijn en samen met een medewerker invulling te geven aan dit ‘samen-moment’.

Heeft u wat tijd over en vindt u het leuk iets te doen voor en samen met de bewoners? Dan komt men graag met u in contact. Voor meer informatie of direct aanmelden kunt u terecht bij Bert Noorloos. Telefonisch bereikbaar via 0416-698400 of per mail b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl