Ga tekenen in de zomer met Atelier Altena

Foto: Facebook Atelier Altena
25 juli 2019, 12:10
Verlopen

WOUDRICHEM - Atelier Altena heeft recent een tekencursus georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. In het nieuwe schooljaar komen er nieuwe cursussen, maar speciaal voor in de zomervakantie kan je nog deelnemen aan twee tekenochtenden tijdens het Zomer Atelier.

De eerste ochtend op 24 juli is inmiddels geweest. Op woensdag 14 en woensdag 28 augustus ben je welkom in de bibliotheek in De Werf in Woudrichem om aan de hand van een thema creatief aan de slag te gaan. Je kunt zomaar één van de keren mee doen. De ochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur en is voor iedereen van 7 t/m 12 jaar. Voor alle materialen wordt gezorgd.

Interesse? De kosten zijn € 10,- per kind. Stuur een e-mail naar atelieraltena@gmail.com om je aan te melden. Er is plaats voor 15 kinderen. De cursus wordt gegeven door Marloes Kiezebrink.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl