Getuigen gezocht voor achtervolging op A27

Foto: Politie
26 juli 2019, 18:12
Verlopen

ALTENA/GORINCHEM - De politie heeft een achtervolging in moeten zetten op een Audi A4. Dit gebeurde vrijdagmorgen 26 juli tussen 06.35 en 06.45 uur op de A27.

Vanuit Gorinchem richting Breda is de politie gestart met de achtervolging op een zwarte Audi (bouwjaar 2019) voorzien van Duits kenteken. Het voertuig haalde levensgevaarlijke manoeuvres uit door met hoge snelheid over de vluchtstrook te rijden, andere weggebruikers af te snijden en rechts in te halen.

Op enig moment heeft de vluchtende bestuurder een poging gewaagd een dienstvoertuig van de politie te rammen. Vanwege de gevaarzetting is besloten de achtervolging te staken. Eventuele getuigen, mogelijk met dashcambeelden worden opgeroepen zich te melden via het algemene politie nummer 0900-8844.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl